Main menu

Pages

Chocolate cake without eggs

 كيك شوكولاتة اقتصادية مع صوص الشوكولاتة وسريع التحضير 


إنه  

كعكة الشوكولاتة لذيذة ، لذيذة ، جميلة ، سهلة التحضير. لا تأخذ الوقت الكافي لعمل.

إنها سهلة بذلك 


الشوكولا من الحلويات التي يحبها كل إنسان قطري ولا يستطيع التوقف عن القطعة الأولى ، ومن يحبها يعرفها أنني سأقدم اليوم 

حلوى مليئة بحبوب الكاكاو سواء داخل العجينة أو من الخارج. ذكرىذكر السهلة

المكونات

2 حبة بيض

كوب وربع دقيق قمح

2 ملاعق كبيرة من مسحوق الخبز

ملعقة صغيرة فانيليا

3 ملاعق كبيرة من حبوب الكاكاو

كوب حليب كامل الدسم

كوب من السكر

كوب من زيت عباد الشمس

Let's start preparing the delicious chocolate sauce

In an electric mixer, put

Sugar and milk we make them shake with until the sugar granules dissolve

We put cocoa beans on the previous mixture and beat together

This is the most important stage

The oil is poured over the mixture in a thin thread way, with the electric mixer running

This method works to intensify the mixture, i.e. make it a thick and soft creamy texture. It is the delicious chocolate sauce. I could not resist. I tasted it several times.

We will take one cup of the sauce and put it in the refrigerator until the preparation of the rest of the cake is finished

With the rest of the sauce, we will put eggs and vanilla on it, and continue beating

In another bowl, sift the dry ingredients, flour and baking powder

Pour the sauce into the blender and stir until combined

In a medium non-stick tray, grease it with butter and put the mixture

Place in a 180 degree oven for 35 minutes and test with a wooden stick so that the mixture does not stick to it, as the mixture has been cooked.

Leave until the cake cools down and pour the cola sauce that has been kept in the refrigerator and served

Comments

1 comment
Post a Comment

Post a Comment